Thursday, December 30, 2010

untitled

berakhirnya SATU PERPULUHAN SATU GIGS MEMORI kat SOUNDMAKER, PENANG baru2 ne menandakan cuti sem aku dah abes :(
tapi aku puas hati sb cuti kali ne ak byk g jalan2 ngn family dan byk makan serta tdo :)
final sem da skg..x terasa cepat sgt masa berlalu..dan sem baru ne, byk gune e-learning drp FB. hahahaha :D bagus la lecturer aku wat gini.
kalau x haram aku nk tgk nota pon kena pkai sihir baru boley jalan.
tapi yg syg nye, sem ne ak x byk masa nk luangkan dgn b aku :(
xpelah, yg penting bahagia. dan lirik lagu kat bwh ne sgt2 mengingatkan aku kat b :) i mish u muncit !

tiap apa yg aku lakukan
hanya untuk kau saja
asalkan kita bahagia
ku berharap cinta kita
kekal untuk selamanya
sehingga akhirnya
ini bukan mainan yg ku lakukan
ini bukannya sandiwara
inilah kenyataan

lagu daripada Migrain :)


Monday, December 13, 2010

... fenomena baru ....

korang pernah dengar tak
cik nadya tak nak banyak cakap.
korang search la sendiri yerk.
lepas tuh, jangan segan silu add cik nadya.

Sunday, December 12, 2010

susah nya nak cari kasut !

hai korang... (macam la ade orang nak baca blog aku neh)
susah nya nak cari kasut...
tambah2 kasut saiz kaki aku..
name je saiz 4..tapi macam kaki budak2 ade lar :)
ish ish ish...
inilah kurniaan Tuhan..
(astaghfirullahalazim....x baik merungut)
well, aku patut bersyukur sebab
masih mempunyai sepasang kaki yang comel
jika dibandingkan dengan org2 kurang upaya kat luar sana :)
alhamdulillah............
btw,this is my first time on this blog.
umur dah tua (tua la cket dari adik aku yg dah ade blog) baru nk ade blog....
mula2 memang susah macam nk cari kasut aku..
insya-allah, kalau dah pandai, okay la kan..
tgk2 nt FB pon aku dah x update :P
1st post,xtaw nk tulis ape..
just nk try je..huhuhu
btw thanx kalau ade yg terbaca.
chow~

cik nadya : aku windu bangat budak kecik sebelah neh..

There was an error in this gadget