Sunday, December 12, 2010

susah nya nak cari kasut !

hai korang... (macam la ade orang nak baca blog aku neh)
susah nya nak cari kasut...
tambah2 kasut saiz kaki aku..
name je saiz 4..tapi macam kaki budak2 ade lar :)
ish ish ish...
inilah kurniaan Tuhan..
(astaghfirullahalazim....x baik merungut)
well, aku patut bersyukur sebab
masih mempunyai sepasang kaki yang comel
jika dibandingkan dengan org2 kurang upaya kat luar sana :)
alhamdulillah............
btw,this is my first time on this blog.
umur dah tua (tua la cket dari adik aku yg dah ade blog) baru nk ade blog....
mula2 memang susah macam nk cari kasut aku..
insya-allah, kalau dah pandai, okay la kan..
tgk2 nt FB pon aku dah x update :P
1st post,xtaw nk tulis ape..
just nk try je..huhuhu
btw thanx kalau ade yg terbaca.
chow~

cik nadya : aku windu bangat budak kecik sebelah neh..

2 comments:

There was an error in this gadget